Welkom

Ping is onderdeel van Kredietbank Nederland. Bij Ping kan iedereen terecht met vragen op financieel gebied. Ping zorgt voor voorlichting, educatie en praktische ondersteuning. Samen met gemeenten, werkgevers, onderwijsinstellingen en ketenpartners is ons doel een gezonde financiële toekomst voor iedereen.

Ping is partner van HR Live, dé jaarmarkt voor personeel & organisatie op 11 oktober 2016 in Den Haag.
 

Bij HR Live draait alles om de vakinhoud. Centraal op HR Live staat de kennisoverdracht, het verbinden en het onderling netwerken. Op 11 oktober heeft u de keuze uit meer dan 100 workshops en congrespresentaties. Als partner van HR Live verzorgen wij een workshop over de aanpak van financiële problemen van werknemers. Wij nodigen u ook graag uit om bij ons langs te komen in onze stand om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe pak je financiële problemen van werknemers aan?

Lagere lasten en een productieve werknemer, dat is de opbrengst van een duurzame aanpak van financiële problemen van werknemers. Als werkgever kunt u veel doen om uw medewerker te helpen bij het aanpakken van financiële problemen. Maar hoe maakt u financiële problemen bespreekbaar? Wat werkt in welke situatie? Hoe gaat u om met loonbeslag? Wij laten u zien welke simpele oplossingen er zijn om financiële problematiek bij werknemers laagdrempelig aan te pakken.

HR Live vindt plaats op 11 oktober a.s. in de Fokker Terminal in Den Haag.
www.hrlive.nl

Online schuldhulpverlening

Heeft u met uw werkgever afgesproken dat u zich kunt aanmelden voor online schuldhulpverlening?
Dan kunt u zich hier aanmelden. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

aanmelden
Zelf hulp nodig?